Em sento infidel llegint això

Darrere d’aquest ordinador els va enviar molts petons i salutacions. Tots es preguntessin si aquest relat és real o ficció, doncs els asseguro que és completament veritat. Després dels fets ocorreguts en la meva vida, ja que d’alguna manera deixi meu costat conservadora que posseïa i vaig començar a visitar certes pàgines d’internet, entre elles aquesta pàgina on es comparteixen aquests relats, i atrapada per la curiositat em interessi a la lectura de les mateixes ; i com poden veure aquí em tenen compartint el meu primer relat, espero que sigui del seu grat i mil disculpes si presento alguns errors de redacció. No es va acudir un altre títol per al relat, si és possible ajudin-me a posar-li el títol adequat jajajaja.

Per òbvies raons conservi en l’anonimat nostres noms verídics i els llocs on es desenvolupen els fets. Els trets físics i les edats descrites en el relat són actuals (2016), però els fets van ocórrer en l’any 2014.

Començaré dient que sóc del Perú, em dic SANDRA, tinc 29 anys, faig 1.70 d’alçada, sense exagerar tinc bones mesures, el que ressalta més de mi, segons els comentaris que he escoltat són els meus pits i els meus bombolles ja que les tinc ben formades; a més d’això practico alguns esports, m’agrada sortir a córrer, el gym, em fascina ballar i treball d’assistent administratiu. El meu marit es diu DAVID, té 32 anys amb un cos poc pujat de pes, mesura 1.75 amb qui porto casada 4 anys i té de professió metge, encara no tenim fills, d’altra banda aquesta l’enginyer CARLOS, té 37 anys, mesura 1.80 , de contextura atlètica i és bastant graciós, tot el temps aquesta amb les seves bromes i coses de doble sentit, a qui vaig conèixer a través del meu marit, ja que ell va elaborar els plànols de casa nostra i alhora ens va ajudar en els tràmits en la municipalitat perquè ell hi treballava. A Carlos el vaig conèixer quan anàvem a la municipalitat amb el meu marit per a les signatures dels documents i tot aquest rotllo que exigeix fer aquests tràmits.

CARLOS és casat i té un nen i una nena a qui vaig conèixer posteriorment ja que amb la seva dona el meu marit els convido a la festa quan s’acabo de construir la nostra casa. La festa va transcórrer de manera amena i entretinguda, els glops anaven i venien, igual que el ball. Va ser allà on em va fer plática CARLOS, mentre el meu marit entretingut amb els amics caminava per allà, parlàvem de moltes coses, de coses de la casa, de la feina, etc., en això li vaig dir que no treballava fa un parell de mesos, quan de sobte sona una cançó que m’agrada molt i sense pensar-ho dues vegades li dic anem a ballar, mentre ballàvem seguia la conversa, en això em diu fa una setmana enrere em van ascendir de lloc ara tinc una gerència al meu càrrec, li dic que bé me n’alegro per tu, felicitacions … Seguim ballant, medi estrany em mira com qui volent-me dir alguna cosa, i li dic et acurre alguna cosa sembla que et vas anar de la festa i et trobes assegut a la teva oficina de gerent, tots dos deixem anar a riure.

Després d’una estona em comença a preguntar quina professió tenia, en què llocs hi havia treballat i per què no treballava ara, així conversant passaven els minuts, en això tímidament em diu que d’aquí a poc va a veure convocatòries per a places en la municipalitat i si m’agradaria treballar allà, al principi no em va dir que el treball havia de ser a l’oficina d’ell, com la seva secretària, jo li vaig dir que pel seu lloc m’agradaria, com et dic fas uns mesos estic d’vaga i només em dedico als quals aceres de la casa, amb mes confiança em va dir vacants, veu allistant el teu currículum, en dir això em llanço una mirada molt piqués, llevant la mirada i noti com em veia els pits ja que estàvem ballant.

I deixant anar unes riallades em va dir que hauria d’acostumar-me a utilitzar mini ja que hi tenien un uniforme i era obligatori utilitzar-lo. Altes hores de la nit, ia la festa es donava per finalitzat i tots es van començar a retirar, en això em demana el número del meu cel·lular i se’n va al seu carro, es va sol ja que la seva dona s’havia anat fa unes hores enrere . Ja a la recambra amb el meu marit bastant pres ja no li vaig poder explicar que possiblement vagi a treballar d’aquí a poc.

L’endemà el meu marit es va anar molt d’hora a fer alguns tràmits al seu treball i d’una manera precipitada em va dir que havia de portar avui el seu pagament de l’enginyer, ja que ahir s’havia anat de copes i no va poder arreglar amb ell, sense vacil·lar em arregli molt bé, recordant la conversa d’ahir em vaig posar una mini, un top i uns tacs, i vaig sortir rumb a la municipalitat.

Ja pel carrer vaig atreure algunes mirades pujades de to i molts floretes, en arribar a la municipalitat el guardià es em quedo mirant petrificat i li vaig dir en què oficina puc trobar a l’enginyer a tal, el molt amable es va oferir a portar-me fins a aquesta oficina, estava tancat i el insistia en tocar, jo li deia tot d’una aquesta ocupat vaig a esperar, el somrient deixant anar un sobrenom com “Chimbo” li atina a trucar, rient-me li dic “Chimbo” per què, és que és d’aquest lloc … institutriu li vaig dir, en veure que no sortia, avança unes portes i era la porta d’alcaldia, treu el cap a aquesta porta i saluda senyor alcalde i fa una broma, a l’enginyer CARLOS li busquen urgentment, qui és diu l’alcalde, és la policia es va a anar detingut diu, el guardià em mira i jo li llanço una mira molt seriosa, es somriu i em diu disculpi senyoreta, en això surt l’enginyer, i sense vacil·lar demana permís a l’alcalde i ve a saludar-me, amb un petó a la galta em fa entrar a l’oficina de l’alcalde i allà em presenta, dic el motiu del meu trànsit per la municipalitat i en això CARLOS li diu que aquí tenim a la futura treballadora de la municipalitat, l’alcalde es em queda mirant i em diu si agrada treballar amb nosaltres les portes estan obertes, li agraeixo i en això treu gasosa i ens diu llavors brindem per la nostra nova col·laboradora, em quedo lela quan diu això, ja que es riu l’alcalde i em diu a partir de demà ja pot començar, porta els seus papers i demà mateix regularitzem tot ….

Així agraint i brindant em van convidar a una inauguració d’una obra, que ja mateix havien de sortir, em quedi pensant i en això l’enginyer em diu anem anima’t així vas coneixent les teves funcions, ja no tenia sortida vaig pujar al seu 4 × 4 i ens vam ser, en arribar a l’obra, perquè ja era tota festa, crec que allà em passi una mica de copes i arribi alguna cosa marejada a casa, per la meva bona sort el meu marit havia de treballar fins al dia següent, cosa que arribi a casa em vaig donar un bany i vaig començar a redactar el meu currículum per a l’endemà, s’allisti tot els originals i doncs deixi llest i me’n vaig anar a dormir …

Molt d’hora arribo el meu marit i es va sorprendre en veure en minifaldilla i ben arreglada, es va quedar ximple i em diu que festa te’n vas, res de festa li dic, des d’avui vaig a començar a treballar, així i on em diu, en la municipalitat, i això, ja que ahir estava de sort l’enginyer em presento a l’alcalde i aprofiti per conversar per un lloc de treball, a mira tu em diu el meu marit, eren les 07:20, però ni creguis que te n’aniràs així no mes, en això s’acosta em comença acariciar, besar i vam acabar fent l’amor a la sala …

Em cap tarda i tot just vaig sortir de casa meva prengui un taxi i arribi deu minuts tard, l’enginyer estava assegut molt seriós i quant em va veure se li omple de somriure la cara, em rep i em fa passar a la seva oficina i em mostra el lloc on vaig a treballar, així van transcórrer sis mesos entre la feina i algunes vegades sortint a les festes amb els companys de treball, a inaugurar les obres i altres invitacions que tenien l’alcalde i l’enginyer, sempre l’enginyer em portava en el seu carro, no sé com va succeir però la confiança arribo i ens fèiem broma a dir prou, ens explicàvem els nostres problemes i coses que ho podies compartir amb algú de la teva extrema confiança, fins ja em portava a casa meva en el seu carro, això sí sense que el meu marit sabés res, però d’allà no passava a més.

Amb el meu marit vaig tenir alguns problemes des que vaig començar a treballar teníem discussions i es comportava diferent amb mi, fins que al mes següent m’assabenti que m’era infidel, al principi no ho creia ja que tenia una amiga on ell treballa ella em va posar al corrent de tot, ella em donava els detalls de tot i així va fer que li trobés infraganti siéndome infidel, arran d’això li pot de la casa i se’n va anar a viure en els seus pares, aquests dies em vaig sentir terrible era com si el món es em vingués sobre, falti dos dies a la feina i en això em dic l’enginyer i li vaig explicar el que em passava i em va dir que ho sentia i si ens trobàvem per conversar, com no tenia ànims per a res, li vaig dir que no, que volia estar sola i que renunciava a la feina, bé ho accepto pel cel·lular i em vaig acomiadar.

Tots els dies venia el meu marit demanant-me perdó i volent conversar i no li cap cas, per uns dies em vaig anar en els meus pares i ells em aconsellaven que havia de tornar, i alhora perdonar-ho, no ho podia deixar passar així per així, plorava totes les nits i entre plors conciliava el somni, a la setmana següent, per ser mes exacte el diumenge 16 novembre 2014 torni a casa meva i vaig trobar al meu marit allà, no li vaig dir res em passi al quart d’hostes i allà em · li , d’alguna manera tots dos compartíem la casa, però no l’atenia en res, en resum és com si fóssim persones alienes, com si tots dos llogàvem la casa per separats.

Després d’aquests preàmbuls començo amb el relat INFIDELITAT 1: EN EL TREBALL, amb tot i tristesa passi el meu aniversari (15/11/14) amb els meus pares i alguns amics, i ja quan me n’anava al llit com a les 11:40 am sona el meu cel·lular vaig pensar que era el meu marit que deia amb un altre nombre no contesti, així deia com tres vegades i després deixo de timbrar, passats uns 10 minuts de nou comença a sonar el meu cel·lular, molesta agafo i contesto molt seriosa, dic Sí gairebé cridant, i de l’altre costat em diu dolçament molts anys Sandrita, era l’enginyer, tota afligida li dic disculpame per gritarte, després li dic gràcies, i em pregunta com la vas passar i per què no li convidi, bé rient li dic serà per a la pròxima, em diu i la meva coca, bé la coca t’ho porto el dilluns, demà diumenge tornada a casa meva, i sense molestar-li vaig dir tu creus que encara puc tornar a la feina, tu creus que l’alcalde em rebi de nou, i en això es somriu i em diu no et preocupis aquí sempre tindràs les portes obertes, ja mes contenta li dic gràcies llavors el dilluns et caic a l’oficina, aquesta bé t’estaré esperant, novament li agraeixo i no et quedessis amb l’antull et porti la coca, vam riure i em diu que descansis cuida’t, i per la meva sorpresa abans de penjar em diu descansa i un petó, em quedi sorpresa i li vaig dir igual … i tots dos tallem …

Diumenge com a les 10pm arribi a casa meva estava bastant cansada pel viatge i amb prou feines entre me’n vaig anar a la cambra d’hostes vaig posar l’assegurança, tiri el meu equipatge i em tiri al llit quedant-me adormida, em vaig despertar com a les 2 de la matinada , em vaig cobrir i així em vaig dormir com fins a les sis del matí em llevant i vaig encendre la llum, ia tot el viatge havia passat per la meva ment tenir una trobada amb l’enginyer, entre mi em deia ull per ulls i dent per dent; em vaig somriure per a mi mateix, vaig anar a preparar per banyar-me, ompli d’aigua al jacuzzi i vaig començar a Despullant, ja nua em miri al mirall de la meva rober, tocant els meus pits vaig tancar els ulls i la meva ment va volar a l’oficina de CARLOS i girant una mica em vaig donar una nalgada i vaig dir en veu alta aquesta coca avui va ser decorada i menjar per algú diferent al meu marit i vaig somriure jajajaja, em vaig anar al jacuzzi em vaig submergir allà banyant van passar per la meva ment moltes coses, si anar o no a la oficina, si he de o no portar endavant el que fa dies es va apoderar de la meva ment, en això veig el meu cel·lular ja eren les 07:10, precipitada acabi de banyar-me, a l’aixecar-me l’aigua gotejava per la meva cabell i el meu cos, em vaig veure en els miralls del bany i ja molt decidida novament es m’escapo la veu i vaig dir: CARLOS avui vaig decidida a tot seré la teva dona a la teva oficina ….

Vaig sortir nua del bany i vaig obrir els calaixos de la meva rober en això trobo un fil dental de color vermell, una sustentació transparent també del mateix color, que no els havia utilitzat mai, em vaig posar el fil i pensant-ho dues vegades guardi el sosteniment, només em vaig posar la meva brusa, un conjunt sastre sac i minifaldilla, finalment uns tacs de tipus sandàlia, em prengui un parell de gots de suc de taronja i unes torrades, em renti i vaig ficar els meus labials, accessoris i les ulleres a la meva cartera i vaig sortir a tota pressa, em encreuament amb alguns veïns (es) i saludant-passi apurada prengui el taxi i rumb a la feina, al pujar a corre-cuita ni em n’adoni, m’havia pujat al seient del copilot, i el taxista es em quedo mirant de cap a cap, així durant el trajecte mirava de reüll les meves cames, els meus pits, jo dissimulava i encerti a treure la meva labial i vaig començar a empolainar ia pintar els meus llavis, vaig triar el color vermell, pagui el taxi i baixi apurada, saludi al guardià i amb molta alegria em va donar la benvinguda de nou i com era obvi es va quedar veient les meves natges mentre passava per davant d’ell, voltegi i precipitat es va donar la volta, voltejant em vaig somriure i vaig prosseguir el meu camí, m’estranyava que no hi hagués molta gent a les seves oficines ni en els passadissos i directament em vaig anar a l’oficina de CARLOS.

Al principi vaig voler tocar la porta, però giri la xapa i entre suaument com qui donar-li una sorpresa, estava assegut davant del seu escriptori amb el cap cot revisant uns plànols, el sonar de les meves tacs ho va alertar i precipitadament aixeco el cap i deixant tot es aixeco va venir a saludar-me, em petó a la galta i em abraçada, em vaig sentir totalment estranya li abraci amb molta força i em tiri a plorar en els seus braços, em deia paraules d’alè, ja després més confianzudo em va dir tranquil·la b b ja no ploris no tiris a perdre la teva bellesa, aquestes molt maca i tot està en el seu lloc ia demanar de … allà va fer una pausa i una mica que va voler desviar el tema i em va dir calma’t ja pas, jo vaig insistir a demanar que digues-ho sense por, plau a mar de bé, em vaig somriure i li vaig agrair, una mica que em vaig posar nerviosa i no sabia com seguir, li vaig dir i bo per on començo com és el treball d’avui i per que no hi ha els empleats i hi ha poca gent, bé em va dir , hi ha un inici d’obra i per no treballar tots es van anar diu a posar la primera pedra jajajaja tots dos vam riure, bo i nosaltres treballem o ens prenem el dia lliure, ell es va posar seriós i em va dir com recentment arribes i ja vols dia lliure, em deixo freda amb aquest comentari, encerti a dir llavors per on començo, posa-me’n al corrent de la feina que he de fer, burleta es riallada i em dic no res d’això, que bo que hagis vingut, hem de celebrar el teu aniversari i ademassssssssssss vas prometre portar-me la torrrrrta, si veritat li vaig dir, em posava més nerviosa cada vegada, i pensava que no havia de ser-hi i volia fer marxa enrere i sortir, però en això va gairebé corrent al seu armari i treu dos paquets un regular grandària i el un altre mes petit embolicats en papers de regal i em fa un petó novament en la mejía i em diu feliç aniversari Sandrita.

Els rebut i li dic gràcies i li abraçada i li petó a la mejía, busco on posar els regals i em diu obre el més gran però el petit ho obres després, quan jo t’ho demani, i això per que li dic, i em diu això no es pregunta només obeeix a la gent gran i veuràs que bé et va anar a la vida, riem i començo a obrir, em dono amb la sorpresa que era un portàtil, em diu espero que t’agradi no sabia que regalar, li dic aquesta bé moltes gràcies, i per voltejar ja no hi era, després surt del bany amb un ram de roses i una ampolla de vi, al seu em vols matar aquí amb el vi, no ho prenguis així em diu sinó agrades no ho bevem, no et preocupis serveix una mica, en això la recerca i passa que no hi havia copes ni gots, es va posar rojito i disculpant voler sortir a aconseguir-los, no hi ha problema el prendrem d’una altra manera, i rient-me em vaig anar al sofà que hi havia per als visitants, destapo i doncs el prendrem a pic em va dir, no hi ha d’una altra li vaig dir, cala teu laptop em va dir i posa música així ho vaig fer i portava el meu usb a la cartera i vaig posar del grup 5 que és un grup de cumbia del Perú, salut em va dir la cumpleañera que del primer glop, prengui l’ampolla i tímidament estava portant el pic a la meva boca en això m’ho mou una mica i cau vi per la meva cara i roda de pressa pel meu coll i arriba als meus pits, i li dic escolta que et passa, ho sento em diu només vaig voler fer-te una broma però es em passo la mà, en això a ell també li fet una mica de vi a la cara i així rient s’acosta i em fa un petó a la boca, jo em poso vermella i em retiro precipitada em poso de peu, no li dic, que fas, es posa en peu i se m’acosta i em diu tranquil·la em torna a besar i em pren de la cintura, ja mes solt em diu relaxa’t meu amor no saps com esperi aquest moment per …. a fons.

He de dir que sempre se li sortien les grolleries i no va ser l’excepció en aquest moment, això no m’agradava d’ell, però no sé què pas aquest dia que tot just va deixar anar algunes em èxit molt i no li retret res, reprenent i aquest moment perquè li vaig dir, et vas a molestar el meu bb meu preciosura em va dir, perquè … vaig insistir, posant-me d’esquena a ell em va dir a cau d’orella mentre mossegava les meves orelles i besava el meu clatell em va dir he esperat aquest moment per cacharte a fons el meu amor , per culearte sense descansar b b, vaig deixar anar un sospir, el meu rostre es vergonya i el meu cos cremava totalment excitada i al donar-se compte que no em molesti pel que va dir va seguir mossegant el meu clatell i seguia dient-me que el dia que et vaig veure per primera vegada quan vas venir juntament amb el teu marit a aquesta oficina per signar els papers no saps les ganes que em vas donar, vaig voler votar al teu marit i agafar-te a l’instant, no saps les nits que he somiat besar-te acariciar el teu cul donar-te farta pinga, jo no deia res tan sols sospirava i tancava els ulls estava excitada com mai, no saps bb el dia que van acabar teva casa a la festa com em moria de ganes de quedar-me amb tu, aposto que el teu marit molt borratxo es va quedar adormit i no van estrenar els racons de casa teva , de quedar-me t’hagués tret al carrer i des de la porta t’hagués portat per cada racó de la casa amb la pinga dins d’aquesta rica Conchita que has de tenir i aquest culet que ha de moldre bé, mentre els estrenyia amb força …

Donant-li una empenta li vaig dir escolta que et passa, es va espantar vaig pensar que tot quedava allà i per posar-hi remei acoti el cap i vaig riure, i va anar a seure al seu escriptori i em va dir i on aquesta la coca que em vas prometre, em ve de gust menjar una rica tortita, doncs jo molt excitada i relaxada li vaig dir et vaig portar una coca molt especial, però això si has de preparar encara, decorar una mica i després menjar-te’l, al seu com així em va dir, en això vaig començar a treure els botons del sac, em mirava molt excitat i em va dir quítatelos poc a poc, queda’t en interiors i amb el tac posat, vaig començar per llevar-me la minifaldilla i al veure en fil va deixar anar una paraulota, ahhhhh miri et alhora tota una puteta, sense saber que dir tan sols li tiri la mini i després em tregui el sac i em quedi parada davant de ell, dissimulava però sé que ja s’havia adonat que no portava sosteniment, i la bruseta em va dir, això no puc, a no pots em va dir separo seu seient de la seva escriptori i em ordeno que vagi cap a ell, em va dir posa’t les teves ulleres i pren el quadern d’apunts, vull al meu secretària tota una professional sense deixar cap detall, ni bé arribi al seu costat em va donar volta i em va dir que rica et alhora, que culet que tens, el teu marit és un cojudo en treure-li la volta a aquest culet, en això tir a terra el seu bolígraf i jo de pressa em abaixi a aixecar i així ajupida li vaig dir titubejant: avui el meu culet va ser el teu coca, digues-ho més fort el meu amor, el meu puteta bonica, novament vaig repetir: avui el meu culet va ser el teu coca, així m’agrada el meu amor, mira com ho vas posar a la vela, cal allistar la galeta per posar el seu velita …

Seguia ajupida quan de sobte em dóna unes mossegades en les dues natges em va doldre molt que cridi fort i em vaig incorporar a corre-li cridi que et passa sent pendejo, i en girar ja estava de peu, amb molta força em va tornar ajupir i em va donar dos natges fortes en les dues natges, silenci b b em va dir que estic pastant la coca així és que no et queixis que tinc el meu estil de preparar la coca, en això sentia que unes llàgrimes em queien per la cara però el meu cos ja estava que cremava i es combinava entre dolor i excitació, tan sols vaig dir: tens unes Manotas i m’agrada que em donis d’natges, (el meu marit mai ho feia, per això que al principi sentia dolor i van brollar algunes llàgrimes), no només les mans el meu amor, ja saps que tremenda vela va a tenir la coca. En això em gira cap a ell i d’una tirada volen tots els botons de la brusa i diu que riques pits i aquest pezoncito, sense mesurar més paraules les toca i estan molt dures que puteta ets el meu amor aquestes que ARDES i que demanes pinga, anem el meu amor demana-m’ho pinga em diu; no siguis groller li dic, anem meu amor segueix el meu ritme contagia’t amb mi i oblida la hipocresia que conserves amb el teu marit, de segur al seu amant li diu aquestes paraules, ara estàs amb la teva veritable mascle, el teu cachero, qui et va a partir la petxina i aquest ric culet ……. Quin culet li va dir, i es riu, ja amb la cara que em delatava doncs la tenia totalment vermella i cremant, vaig decidir seguir el seu joc de paraules, vaig començar dient aquesta bé el meu amor, he vingut decideixi a tot des que estava de retorn de la meva viatge ja pensava en aquest moment, avui al jacuzzi, mentre em vestia, i venia per aquí ja volia ser teva, doncs aquí estic meu amor, mira que riques pits va començar a chuparlos amb força totes dues, mentre em premia el culet amb les dues mans i jugava amb el meu fil, les halava cap amunt i al prémer amb el meu Conchita l’excitació pujava, mentre jo encertava a jalar dels seus cabells i prémer el seu cap cap als meus pits i ja solta i excitada, li deia així el meu amor, chúpame que sóc la teva dona, m’agrada el que em dius sóc el teu …. Digues-ho el meu amor em diu, sóc el teu puteta meu amor li dic, que ric el meu amor insisteix vegada com no costa ser natural ets molt puteta, el meu puteta, em tens a la vora de escórrer, en això se separa una mica per començar a desvestir-se, portava un pol color blanc, uns texans i unes sabatilles.

Espera li dic, deixa fer-ho, m’apropo li petó meus braços petits no arriben a cobrir la seva esquena, el em correspon i li trec la meva llengua no perd temps i fa el mateix, em sorprens meu amor, ets molt apassionada i tota una lloba, li petó i li dic perquè vegis la lloba que has de domar, a veure si pots, li trec el pol té uns pectorals i uns braços molt fornits li petó les mamelles, les llepo i atina a dir que rica llengua meu amor, també em puteta , el meu cacherita, com cacherita li dic, anem meu amor fes promès seguir el ritme, aquesta bé, insisteix aquesta bé què, aquesta bé el meu amor i la meva cacherito, així bb que sigui l’un per l’altre, s’asseu a la butaca de el seu escriptori i es treu les sabatilles, s’atura novament, jo apressat li trec el cinturó i de cop sota les seves jeans, li deixo amb l’interior per un moment, era un bòxer de color negre, després li sota lentament i una considerable pinga es mostra als meus ulls, de llarg tenia uns 18cm, 3cm més que el del meu marit, el que em deixo admirada va ser que era molt gruixuda, així aturats novament vam començar a besar-nos em estrenyia cap a ell i el seu penis fregava la meva panxa, a l’odi li vaig dir que tragués la seva preservatiu em va dir que no tenia que volia cacharme sense preservatiu, aquestes boig li vaig dir, camina no siguis mentider treu el teu preservatiu o no hi ha res, així no val dir que xantatgista ets, en això em diu trec el meu preservatiu i et la menges primer amb el teu boqueta rojita, aquesta bé li vaig dir, obre la caixa del seu escriptori i allà hi havia com tres paquets, al seu mira tu es veu que ja em esperaves preparat, així és bb, seu li dic, no em diu, posa’t de genolls meu amor i menja-te’l camina-li vull sentir aquesta boqueta, no em va a cabre murmuri, em poso de genolls ell es queda parat, quedo al seu front la seva pinga apuntant cap a mi li prenc amb una mà i tan sols el cobreixo meitat amb les dues mans li començo a fregar començo endavant enrere, endavant enrere amb les mans, ahhhhhhhhh xiuxiueja anem meu amor Menja-te’l vull sentir la teva boqueta, el dirigeixo a la meva boca obro el més que puc i entra meitat començo a jugar amb el fica i treu així b b em diu que ric ho fas, en això m’ho empeny fins al fons arriba fins a la meva gola, em fa atorar i em fa tossir sent brut li crit, calla puteta segueix xuclant em diu com m’agradaria tenir al teu marit assegut en aquesta butaca perquè vegi com es rescabala la seva doneta, em riu per a mi mateix i segueixo xuclant-li em pren dels meus cabells i posa el ritme dels meus moviments, t’agrada el meu amor em pregunta, si m’agrada li dic, digues-ho complet amor, si el meu amor m’agrada el teu pinga començo a ficar-me mes endins i se sorprèn i li dic aposto que la teva dona no t’ho fa així, segueixo ficant mes i xuclo els seus ous un a un els Álamo, ja estava fora de mi tancava els ulls i degustava xuclar-en això obro els ulls i aixeco el cap m’estava filmant amb la seva cel·lular, torno en mi i em llevo sent que fas li trec el cel·lular desesperada li demano que esborri, em presa de la cintura i em diu calma’t, esborra-insisteixo, no passa res és només per a veure-ho no pensis malament, el miro i no sé que morbo em bec li petó i li dic ja fes-me l’amor, així no bb, ja métemelo papi, vols pinga em crida, si dóna’m la teva pinga, s’allunya una mica i gira el seu portàtil i poses cel·lular en un suport i va posar càmera de nou, el molt pendejo tot el temps m’havia estat filmant amb el seu portàtil de raó no ho veia el seu portàtil en el seu escriptori, estava sobre un armari, apágalos li dic, s’acosta i no em diu res amb força m’agafa i em s’ajup veuen aquí em diu no et queixis.

Ja meus pits sobre el seu escriptori i els meus culet a la seva vista i jo en peu em dóna unes natges que ric culet meu amor els besa amb les mans enrere intento llevar-me el meu fil, agafa amb força les mans i diu no t’ho vaig a treure vull culearte així, en això separa el meu fil a un costat i sento la seva llengua en la meva Conchita que ja estava força amarat aahhhhhhhhhh així el meu amor segueix així mentre recorria el meu clítoris, en això de cop sento la punta de la seva llengua en el meu anus, no li dic, moc el meu cul no facis això, els juro que el meu marit mai m’ho ha fet, però amb força m’agafava el cul i el ficava mes i mes el lamia i li deixi fer ja no em apuse, se sentia molt ric donava pessigolles i alhora excitava més, rient em diu això és per a te pel allà, no molestis li vaig dir, ja no aguantava volia aquest enorme pinga em feia por i alhora el volia, em trobi a la seva escriptori ell es posava el preservatiu, em aixeco les cames a la seva espatlla i va començar a jugar amb la meva vulva i el seu pinga, mira el que et menjaràs deia, alhora excitada i nerviosa pel gruix espere movent les natges, comença a empènyer no entra en els primers intents i sento dolor en veure que forçava en això de cop empeny i entra només el cap i em fa cridar, solt un ayyyyyyyyyyyyy crec si algú estava passant per fora de l’oficina l’obri escoltat, amb molt de dolor encert tan sols a tancar la boca ja acariciar la meva Conchita, i el em mira amb molta malícia i comença el fica i treu lentament, també em puteta et volia veure i tenir així, que rica petxina tens el meu amor com estreny, tancat la boca seguia gemegant procurava no fer molt de soroll i el accelerava el fica i treu em sentia en un altre món m’estirava tota la petxina de poc va anar passant el dolor i sentia el meu Conchita mes lubricada poc a poc començava a moure el meu culet de dalt a baix, en els seus ulls veia alegria i el seu rostre era a la glòria, qui diria el meu amor que acabaríem així el dia que vas venir amb el teu marit i aquesta serietat et veia molt lluny però ara et tinc travessada es veu que el teu marit no et estira la Conchita ho tens com sense estrenar o no li agrada cacharte és un pobre ximple com a semblant culet li treurà la volta.

Amb els ulls tancats escolto tot i em arrecha al màxim tot el que diu que en ayyyyyyyyy i segueix el meu amor us animo, quan de sobte accelera els seus moviments i el xocar es la seva pelvis amb el meu culet fa aquest ric so de plash plash plas, que ric meu amor segueix m’agrada ayyyyy com em tens sóc la teva dona el teu puteta, ja no sé ni el que deia però estava molt arrecha en això s’atura i s’asseu s’acomoda el condó i em diu veuen móntame puteta, abans de seure em sento a les cames i li petó molt apassionadament li trec la meva llengua i li abraçada amb tota la meva força encara que els meus braços no li cobreixen del tot el igual m’abraça em fa un petó sentim el foc de les nostres boques en això em suspèn l’aire i allà pas un les meves cames a l’altre extrem i em fa seure en el seu pinga vam patir una mica perquè entri, prenc les mans i ho faig entrar i novament solt un ayyyyyyyyyyy li encert a besar perquè no s’escoltin els meus gemecs i em quedo assegut sobre el seu penis seguim besant i li dic xucla els meus pits, si intervenir paraules el comença a xuclar i els estreny amb les seves mans, mossega suaument els meus mugrons i fa que em Arreche molt més, de sobte començo a pujar ia abaixar i novament els nostres cossos emeten aquest ric so , així pujo i sota agafant-me del seu coll i després recolzant-me en els seus genolls em sentia al paradís pujava i baixava li deia així papi que ric em catxes, sóc el teu femella t’agrada com et bagra, sí el meu puteta m’agrada com ets que ric mous aquest culet, mentrestant amb les seves mans els pujava i baixava i el fil estava ja gairebé per trencar-se.

Després em diu per donar-me la volta, em poso a peu i abans de girar-me em dóna unes fortes natges i em mossega molt fort el cul que acabe dient ayyyyyyyy ximple gir i li dono una bofetada tan fort que em va cremar fins a les mans, em somric i s’estava sobando, em volteig i em fa seure amb força i al anat em diu ara vas a veure puteta et vaig a partir la closca i es em mou amb força que començo a cridar subjecta meus pits i es mou amb l’força que terme rendida i em quedo asseguda sobre el em fa un petó l’esquena i em dóna petites mossegades i sento el seu alè calent em volteig i m’acosto perquè em besi i així asseguda sobre el amb el seu pinga fins al fons seguim besant, em diu ara si ve el plat fort, m’aixeca i en peu em suspèn l’aire i allà m’ho fica i em prem amb força a peu em bombeja amb força que ja m’havia corregut com dues vegades i els meus sucs relliscaven ja per les meves cuixes, el seu pinga i al voltant ja estaven bastant xops.

Em posa de cap per avall els meus pits recolzats en el vidre del seu escriptori i em puja un genoll a l’escriptori sense dir paraules m’ho introdueix i em bombeja acceleradament i allà si em cap veure les estrelles ayyyyyyyyyyy em parts meu amor, així amb més força métemelo tot sóc teva sóc el teu puteta que ric papi, em pren de les espatlles i es mou com una màquina i ja no m’importa si m’escolten o no per fora, començo a cridar i gemegar ayyyyyyyyyy ahhhhhhhhh així papi, el bufant em diu t’agrada puteta , així es culea a una puteta com tu, amb mi vas a oblidar al teu marit, pren pinga puteta, accelera els seus moviments.

En això sona el seu cel·lular, qui molesta dir, al seu és l’alcalde diu, jo em desespero aquesta aquí pregunto, senyor alcalde digui, com estava en altaveu s’escolta forta, l’alcalde diu que pas “Chimbo” per que no vens ja hauries d’estar per aquí, disculpa senyor alcalde no em s’adoni de l’hora estava revisant alguns plans, a més la senyora SANDRA va arribar i ja esta posant tot en ordre a l’oficina i em urgia acabar el pla senyor, i per que no es venen per aquí, si avui podien donar-se el “dia lliure” jajaja, si senyor però se me’n va anar l’hora quina hora són, ja anaven a ser les 11:40, crec que ja no arribem senyor alcalde ja treballarem d’horari corregut, en això em fa un senyal i s’asseu, allunya el cel·lular el mes que pot s’acosta a la meva orella i em diu disculpa el meu amor no vull que es vagi refredant aquest moment chúpame la pinga amor mentre despatx l’alcalde jajajaj, ell assegut va parlant, em poso de genolls li començo a xuclar la pinga faig mil coses perquè es noti diferent la seva veu i si que es controlava bé, això em va donar morbo, de l’altre costat hola aquesta Eng. si senyor digui, bé llavors m’han de fer un favor de l’obra tal han anomenat insistentment i volen que els hi portin els materials restants el més aviat possible, que et doni suport a la senyora SANDRA en el control i el recompte dels mateixos, ja que els carros estan per aquí, si us plau Eng. amb el seu carro llévenselo, aquesta bé senyor alcalde, però ara mateix els de magatzem que carreguin i et portes a aquest ia tal perquè ho descarreguin, aquesta bé senyor no es preocupi ara mateix ho accelero, gràcies però apresúrense, ok … es talla la trucada.

Amor hem de córrer, el que estava xuclant m’aturo teva mes bé apura’t per correrte, ja amb els meus dos peus al pis agafa la meva cintura i m’ho fica fins al fons ayyyyyyyyyyyyy es queda quiet amb el seu pinga dins de mi sento les seves boletes en meu petxina, que ric papi com em arrechas, em alocas sóc teva, en això el treu i el posa a l’entrada del meu anus, li dic que no, el insisteix i comença a empènyer, no per favor li dic, si et va a agradar insisteix, el cap vol entrar em fa mal i m’incorporo i li dic que no, em poso seriosa i li dic que no, que ja n’hi ha prou si segueix s’acaba aquí, m’abraça i em fa un petó, em posa de cap per avall i aquesta vegada arrenca el meu fil dental i m’ho acosta a la boca, rient em diu perquè no s’escolti els teus crits puteta me’ls posa a la boca i em comença a bombar, m’agafa de la cintura i es mou amb força pren llet el meu amor, que ric cul el meu amor com m’agrada asíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Ja no em aguantaven les cames, ja em tremolaven, ho fa molt ràpid es surt i treu el condó i tota la seva llet acaba sobre les meves natges i la meva esquena, lluny de molestar-me gust sentir les gotes calentes que sortien es va córrer com quatre dolls bé carregats, després es deixa caure sobre mi, em aixafa i em fa un petó al clatell em diu vas estar genial el meu amor, per la quantitat de llet rient-me li dic: fa tant que no espremen, tots dos vam riure, comença a netejar-me, mentre soba meu culet, ai ximple m’has mossegat fort, s’havien posat morats les mossegades, em diu és un record de la teva cachero, hauràs meu amor teniu un culet que és per fer-li un monument, m’hagués agradat donar-te per allà …

Em càrrega i em porta al sofà i ens recostamos, allà prenem uns glops de vi, cal acabar-em diu, entre carícies, petons vam acabar el vi, mentre li pregunto és lluny per portar els materials, és una comunitat aquesta gairebé a una hora amb el 4 × 4 i caminarem com 20 a 30 minuts, saps amor vull estar només amb tu no vull portar als de magatzem, aquestes boig com vaig a anar amb la brusa trencada, i en tacs fins allà, als de magatzem els diré que vagin carregant i tu pots anar amb taxi canviar-te a casa teva, no vull anar a casa meva, pot estar el meu marit, no vull trobar-me, llavors mentre van carregant anem a comprar alguna cosa de canvi per a tu. Està bé li vaig dir.

El que mai em sentia alliberada sense prejudicis a l’haver estat recolzada nua i haver cachado amb un altre home, em sentia alleujada i en això pas per la meva ment el meu marit, encara que amb una mica de culpa, però ja ho havia fet i sí que ho gaudeixi , em pregunta en què penses, en res li dic li petó i em vaig al bany així nua i el es queda mirant-me i volteig, em va somriure i li ballo com un striptease i baixant el meu culet a la gatzoneta el moc el més sensual possible, i es riu …………. Em diu que puteta ets, i em va entrar als serveis.

Ja en els serveis una miqueta marejada per l’ampolla de vi que vam acabar, em poso a pensar en tot el que ha passat, em sento molt trista que hagi decidit pagar amb la mateixa moneda, però va ser el que el meu impuls i la desil·lusió de ser enganyada em empènyer a fer-ho. Em cremava el meu culet i veig en el mirall les marques de les mossegades, sí que estaven bastant Moraditas …

En sortir ell ja havia apagat la seva cel·lular i la seva portàtil, i tenia a la mà el paquet noi que faltava per obrir, rient em diu crec que és oportú aquest regal, per que et va a ser falta, tenia a la seva mà el meu fil trencat , se segueix rient que descarada ets que perds el filet, d’una tirada li trec porta aquí mira el que has fet ara que em poso, obre el teu regal em diu, l’obro i em dono amb la sorpresa que era un bell conjunt de llenceria : fil i sosteniment transparents de color negre, em quedi molt impactada pel bonic que es veien, em va agradar molt més que la portàtil jajajajaja mentida tots dos regals van ser molt agradables.

Entretant jo em posava el conjunt acabat regalat, el em mirava com em vestia, mentre estava en els serveis el ja s’havia vestit per complet, així no val li dic jo també volia veure com et vesteixes, jajajaja es riu, començo a posar-me el conjunt de llenceria, com em veia tractava de matar-d’excitació entre balls sensuals començo a vestir-me, em diu: vas a veure el meu amor aprofita’t a matar-me de les ganes, que sinó estiguéssim apurats ja et estaria cachando de nou, jajajaa ric doncs segueix patint jajajaj, segueixo amb el meu brusa sense botons es veia tot el suport, després em poso la mini i finalment els meus tacs, ja estava ben vestida, però de fer perquè no es em veiés els pits, ja que el suggereix que el engrampáramos i així ho vam fer, ja abotone el sac i ja en alguna cosa es alleujament, reitero com mai em sentia alliberada sense prejudicis a l’haver estat recolzada nua, haver cachado amb un altre home i damunt que em estigui veient-me vestir, s’atura i m’agafa i em comença a besar i em fica la seva llengua i jo li corresponc, i al meu amor vaig a dir-los que carreguin i retorn per anar a comprar …

Espero que els agradi aquest relat, no és còpia, molt menys invenció, va succeir realment. Sé que és bastant extens, però ameritaba donar els detalls ja que és el primer relat i no volia deixar de banda els esdeveniments complets, i als propers als tractés de resumir, però han de saber que em costa molt resumir les coses, sempre m’agrada explicar tot a pur detalls jajaja demano la seva comprensió.

Deixa un comentari